Om Jörgen Andersson Naprapat

Nackspärr, värk i nacke och axlar, huvudvärk, tennisarmbåge, ryggskott, knäsmärta, hälsporre, hälseneinflammation mm.

Om JA naprapat

Jag är naprapat sedan 1996 och ortopedtekniker sedan 1988. Certifierad coach -friidrott

Flyttade till Stockholm 1988 för att jobba som ortopedtekniker på Anatomic. 1991 kom jag på att jag ville bli naprapat. Har under åren jobbat på olika Sätt. Började med en egen klinik på söder, Gjorde min leg praktik på på Adolf Fredriks fysiocenter. Gick vidare till Operan, Doktorn&Company för utredningar och bedömningar på uppdrag av Försäkringskassan. Jobbade ca 14 år Backbone-Kista, Naprapatlandslaget-Kista en tid innan JA naprapat grundades under början av 2018. Med mål att jobba på hemmaplan. Bor i Vallentuna sedan 2000.

Som naprapat ser jag till helheten och vill finna orsaken till besvären genom det inledande samtalet och en grundlig undersökning och behandling. Jag blandar muskel- och ledbehandling så det blir en effektiv och samtidigt en behaglig behandling.

Du får tips på övningar och aktivitet som passar bäst för ditt besvär.

Har en flerårig erfarenhet av idrottsmedicin med Spånga och Bollstanäs fotboll, Huddinges hockeylag, Saltsjöbaden basket, IK Bolton Handboll.
Friidrottstränare i Vallentuna FK med inriktning på kastgrenar och som terapeut.
Akutsjukvårdare på ett antal friidrotts- och löpartävlingar, ex Finnkampen, SM, Bauhaus-galan, Runrundan och Nyårsloppet.
F.d. Triathlet med Stockholmspolisen
Under 80–90-talet deltagit I ett flertal löpartävlingar och motionscykellopp, Svensk klassiker –86.
Nu för tiden tränar jag på gymmet och cyklar mest i skogen. På vintern åker jag gärna en runda på längdskidorna.

Välkommen!

Jörgen Andersson Naprapat

Vad kunderna säger

Emma

”Jörgen hjälper mig att minimera skaderisken och att jag är fräsch inför ett race”

Som elitidrottare är kroppen mitt redskap och det är otroligt viktigt att allt funkar för att jag ska kunna träna 20-25h en vanlig vecka. Jörgen behandlar mig när jag är hemma i Stockholm och ser till att mina muskler, leder och senor får den bästa tänkbara återhämtning, hjälper mig att minimera skaderisken och att jag är fräsch inför ett race. Jörgens behandlingar är inte bara väldigt bra och utan han som person är väldigt trevlig. Vilket gör det extra roligt att ha honom som min naprapat.

Emma Varga

”Många råd för att förbättra på längre sikt”

Jörgen har hjälpt mig i över 10 år. Först med problem för att jag inte tränade och satt för mycket på kontoret. Sen, när jag börjat träna, för att jag var svag i vissa muskler som inte orkade hänga med. Behandlingarna hjälper mig vidare när något gör ont och låser sig men jag får också många råd om övningar för att förbättra på längre sikt. Jag kan starkt rekommendera Jörgen.

Göran Ihrefjord

”Duktig på att hitta roten till det onda”

Jag har fått hjälp av Jörgen med nackspärr och han är duktig på att hitta roten till det onda. Man får även bra stretch tips! Jag kan varmt rekommendera honom.

Ulrika Skarin