Om mig

Om JA naprapat

Jag är naprapat sedan 1996 och ortopedtekniker sedan 1988. Certifierad coach -friidrott 

Flyttade till Stockholm 1988 för att jobba som ortopedtekniker på Anatomic. 1991 kom jag på att jag ville bli naprapat. Har under åren jobbat på olika Sätt. Började med en egen klinik på söder, Gjorde min leg praktik på på Adolf Fredriks fysiocenter. Gick vidare till Operan, Doktorn&Company för utredningar och bedömningar på uppdrag av Försäkringskassan. Jobbade ca 14 år Backbone-Kista, Naprapatlandslaget-Kista en tid innan JA naprapat grundades under början av 2018. Med mål att jobba på hemmaplan. Bor i Vallentuna sedan 2000.

Som naprapat ser jag till helheten och vill finna orsaken till besvären genom det inledande samtalet och en grundlig undersökning och behandling. Du får tips på övningar och aktivitet som passar bäst för ditt besvär. 

Har en flerårig erfarenhet av idrottsmedicin med Spånga och Bollstanäs fotboll, Huddinges hockeylag, Saltsjöbaden basket, IK Bolton Handboll.
Friidrottstränare i Vallentuna FK med inriktning på kastgrenar och som terapeut.
Akutsjukvårdare på ett antal friidrotts- och löpartävlingar, ex  Finnkampen, SM, Bauhaus-galan och nu även på Mtb lopp.
F.d. Triathlet med Stockholmspolisen 
Under 80–90-talet deltagit I ett flertal löpartävlingar och motionscykellopp, Svensk klassiker –86.
Nu för tiden tränar  jag på gymmet och cyklar/tävlar långlopp i Mtb för Mtb Täby. På vintern åker jag gärna en runda på längdskidorna. Går på långpromenader i skogen med vår Franska bulldog.

Välkommen! 

Jörgen Andersson Naprapat

Boka en tid redan idag!

Vi önskar dig varmt välkommen för en undersökning eller behandling.